Waarom verdeler worden?

Oudste fabri­kant van regel­bare terras­dra­gers in Europa

Met onze jarenlange ervaring als de oudste fabrikant, bieden wij ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid in regelbare terrasdragers aan.

Modu­lair gamma voor elke situatie

Ons uitgebreide, modulaire assortiment regelbare terrasdragers biedt een oplossing voor elke uitdaging. Door slechts 3 artikelen op stock te nemen kunt u bijna voor elke situatie een oplossing bieden.

One-Stop-Shop

Wij zijn uw ultieme partner voor een breed scala aan bouwmaterialen, niet alleen regelbare terrasdragers, maar ook tegelwiggen en nog veel meer. Door diverse oplossingen bij één leverancier te bestellen, bespaart u kostbare tijd en geld. Onze uitgebreide productlijn is ontworpen om aan al uw bouwbehoeften te voldoen, waardoor het inkoopproces gestroomlijnd en efficiënt is. Kies voor gemak en kwaliteit onder één dak, en maak van uw projecten een gegarandeerd succes.

Uitge­breide mate­riaal calculator

Onze geavanceerde materiaal calculator is de meest uitgebreide in de markt en stelt u in staat om nauwkeurige schattingen en bestellingen te maken. En zo u klanten de meest kosteneffectieve oplossingen biedt.

Snelle leve­ring

Wij begrijpen dat tijd geld is in de bouwsector. Daarom zorgen we voor snelle en betrouwbare levering van onze producten. Onze efficiënte logistieke processen garanderen dat uw bestellingen op tijd aankomen, zodat uw projecten nooit vertraging oplopen.

Tech­ni­sche projectondersteuning

Onze technische projectondersteuning staat garant voor uw succes. Wij bieden niet alleen producten, maar ook expertise en advies om u te helpen bij het overwinnen van technische uitdagingen. Onze experts staan klaar om u te ondersteunen bij elk project, groot of klein, zodat u elke keer weer een vlekkeloze afwerking kunt garanderen.

SOLIDOR verdeler worden

Contacteer ons snel via onderstaand formulier:

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App