Referenties

Neem een kijkje in de realisaties met onze producten die geplaatst werden door installateurs.
Contacteer ons gerust bij vragen.

Privé-terras in Zwevegem

Privé-terras in Zwevegem

Ontdek hier de referentie van een privé-terras in Zwevegem, waar een terras ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers en Structusol.

Bekijken
Lina Bo Bardi Appartement, Oostduinkerke

Lina Bo Bardi Appar­te­ment, Oostduinkerke

Ontdek hier deze indrukwekkende referentie van appartement 'Lina Bo Bardo' in Oostduinkerke, waar onze regelbare terrasdragers werden gebruikt voor de realisatie van deze prachtige houten privéterrassen.

Bekijken
Privé-terras Knokke-Heist

Privé-terras Knokke-Heist

Ontdek hier de referentie van een privé-terras in Knokke-Heist, waar een terras ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers en Structusol.

Bekijken
Terras La Rigue - Peter Goossens

Terras La Rigue — Peter Goossens

Ontdek hier de foto's en bijkomende informatie over de referentie van het terras van restaurant La Rigue in het hotel La Réserve.

Bekijken
Privé-terras Poperinge

Privé-terras Pope­ringe

Ontdek hier de foto's en bijkomende informatie over de referentie van het privé dakterras in Poperinge.

Bekijken
Privé-terras in Wakken

Privé-terras in Wakken

Ontdek hier de referentie van een privé-terras in Wakken, Dentergem, waar een terras ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers en Structusol.

Bekijken
Privé-terras Oostende

Privé-terras Oostende

Ontdek hier de referentie voor een privéterras in Oostende.

Bekijken
Residentie ‘8630’, Veurne

Resi­dentie 8630’, Veurne

Ontdek hier de referentie Residentie ‘8630’, Veurne, waar privé terrassen werden geplaatst op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Privé-terras fabriek SOLIDOR, Wevelgem

Privé-terras fabriek SOLIDOR, Wevelgem

Ontdek hier het project voor het privé-terras van onze fabriek, gelegen te Wevelgem waar een houten terras gecombineerd werd met een tegelterras.

Bekijken
Residentie 't Leeuwke, Waregem

Resi­dentie t Leeuwke, Waregem

Ontdek hier de referentie Residentie 't Leeuwke te Waregem, waar privéterrassen werden aangelegd op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol systeem.

Bekijken
Ten Boomgaard Brugge

Ten Boom­gaard Brugge

Ontdek hier de referentie van Ten Boomgaard in Brugge, waar privéterrassen van een seniorenresidentie werden aangelegd op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze muurafwerking.

Bekijken
Lake District Knokke

Lake District Knokke

Ontdek hier de referentie van Lake Destrict te Knokke-Heist, waar de privé terrassen werden bekleed met houten planken die ondersteund worden op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
privé-terras Oostende

privé-terras Oostende

Ontdek hier de referentie van een privé-terras te Oostende, die bekleed is met tegels ondersteund op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
WestWing Tower Roeselare

West­Wing Tower Roeselare

Ontdek hier de referentie van WestWing Tower in Roeselare, waar de betegelde terrassen ondersteund werden op regelbare terrasdragers.

Bekijken
Privé-terras Oostende

Privé-terras Oostende

Ontdek hier de referentie voor een privé-terras in Oostende die bekleed werd met dekton tegels, ondersteund op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
VABI Roeselare

VABI Roese­lare

Ontdek hier de referentie van het nieuwe schoolgebouw voor de VABI in Roeselare, waar de betegelde terrassen werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze HA5.

Bekijken
Leietop Deinze

Leietop Deinze

Ontdek hier de referentie van het appartementsgebouw Leietop in Deinze, waar onze regelbare terrasdragers de houten terrassen ondersteunen.

Bekijken
Res. Liebaertshof Kortrijk

Res. Liebaertshof Kortrijk

Ontdek hier de referentie van de betegelde terrassen van Res. Liebaertshof te Kortrijk, die ondersteund worden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol systeem.

Bekijken
Muziekcentrum Cactus Club Brugge

Muziek­cen­trum Cactus Club Brugge

Ontdek hier de referentie van het muziekcentrum Cactus Club in Brugge, waar de betegelde terrassen ondersteund werden op regelbare terrasdragers.

Bekijken
Sky Tower One, Oostende

Sky Tower One, Oostende

Ontdek hier de referentie van Sky Tower One in Oostende, waar de houten planken werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Privé-terras Lathuy

Privé-terras Lathuy

Ontdek de referentie van een privé-terras in Lathuy, waar de groot formaat tegels werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Residentie Amaris, Westende

Resi­dentie Amaris, Westende

Ontdek hier de referentie Residentie Amaris te Westende, waar de betegelde privé terrassen werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze Sticksol bovenplaat.

Bekijken
Suikertoren Veurne

Suiker­toren Veurne

Ontdek hier de referentie Suikertoren te Veurne, waar de houten privé terrassen werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Privé terrassen Eke

Privé terrassen Eke

Ontdek hier de referentie van het appartementsgebouw in Eke, Nazareth waar de betontegels ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze HA5 - automatische hellingcorrector.

Bekijken
Privé dakterras Moorsele

Privé dakterras Moorsele

Ontdek hier de referentie van een privé dakterras in Moorsele, waar de betegelde terrassen ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Privé-terras Kortrijk

Privé-terras Kort­rijk

Ontdek hier de referentie van een privé-terras te Kortrijk waar de keramische tegels werden ondersteund op onze Premium regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol systeem.

Bekijken
Terras Avelgem

Terras Avelgem

Ontdek hier de referentie van een privé-terras met zwembad in Avelgem, waar keramische tegels worden ondersteund op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Terras Waregem

Terras Waregem

Ontdek hier de referentie van een privé-terras in Waregem, waar groot formaat keramische tegels worden ondersteund op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Agrotopia Roeselare

Agro­topia Roeselare

Ontdek hier de referentie van Agrotopia in Roeselare, waar de onderzoeksserre voor de glastuinbouw volledig geplaatst werd op betonnen tegels die ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze Sticksol bovenplaat.

Bekijken
Residentie Faro Greenpark II Cadzand

Resi­dentie Faro Green­park II Cadzand

Ontdek hier de referentie Residentie Faro Greenpark II in Cadzand, waar de keramische tegels ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze Sticksol zelfklevende bovenplaat.

Bekijken
Terras Sint-Denijs

Terras Sint-Denijs

Ontdek hier de referentie van een privé-terras in Sint-Denijs (Zwevegem), waar de groot formaat keramische tegels (90x90) ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Terras Dottenijs

Terras Dottenijs

Ontdek hier de referentie van een privé-terras waar de parkettegels ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Ocean Drive Knokke-Zoute

Ocean Drive Knokke-Zoute

Ontdek hier de referentie van de privé terrassen van Ocean Drive te Knokke-Zoute, waar de houten planken werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
One Baelskaai Oostende

One Baels­kaai Oostende

Ontdek hier de referentie van de privé terrassen van One Baelskaai te Oostende, waar de houten planken werden ondersteund op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Maxime Tanghe Wevelgem

Maxime Tanghe Wevelgem

Ontdek hier de referentie van het terras van de firma Maxime Tanghe te Wevelgem, waar de betegelde groot formaat tegels ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met ons Structusol aluminium draagsysteem.

Bekijken
Middenschool Sint-Rembert Torhout

Midden­school Sint-Rembert Torhout

Ontdek hier de referentie van Middenschool Sint-Rembert in Torhout, waar de speelplaats die zich bevindt op het dakterras, volledig werd geplaatst op betontegels die ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers en Passtuk EPDM.

Bekijken
Hannes Meyer Oostduinkerke

Hannes Meyer Oostduinkerke

Ontdek hier de referentie Hannes Meyer in Oostduinkerke, waar de houten terrassen volledig ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze CPV+ bovenplaat.

Bekijken
Iris Tower Brussel

Iris Tower Brussel

Ontdek hier de referentie Iris Tower in het hartje van Brussel, waar het betegelde terras volledig ondersteund werd op onze Comfort regelbare terrasdragers.

Bekijken
Europaschool Bredene

Euro­pa­s­chool Bredene

Ontdek hier de referentie Europaschool Bredene, waar de betegelde speelplaats volledig ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers met onze Sticksol zelfklevende bovenplaat.

Bekijken
Kriekepitte Sint-Niklaas

Krie­ke­pitte Sint-Niklaas

Ontdek hier de referentie Kriekepitte in Sint-Niklaas, waar de privé terrassen met betontegels ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Senzafine Kortrijk

Senza­fine Kortrijk

Ontdek hier de referentie Senzafine te Kortrijk, waar de houten terrassen volledig ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers. De Solaswitch werd gebruikt voor het houten luik.

Bekijken
BOZAR Brussel

BOZAR Brussel

Ontdek hier de referentie van het terras van het Paleis voor Schone Kunsten, genaamd Bozar in Brussel. Voor het betegelde terras werd er gekozen om dit te ondersteunen op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Kompas camping Nieuwpoort

Kompas camping Nieuwpoort

Ontdek hier de referentie Kompas camping in Nieuwpoort waar het betegelde terras volledig ondersteund werd op onze Premium regelbare terrasdragers en AK- regelbare terrasdragers.

Bekijken
Cypres Knokke

Cypres Knokke

Ontdek hier de referentie Cypres te Knokke. Voor deze referentie werd er gekozen om de betegelde terrassen te ondersteunen op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
Dakterras Maldegem

Dakterras Maldegem

Ontdek hier de referentie in Maldegem, waar het privé dakterras volledig ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers in combinatie met onze bovenplaat C3/4T.

Bekijken
Dakterras bar Bernard Watou

Dakterras bar Bernard Watou

Ontdek hier de referentie in Watou, waar het dakterras van de brouwerij Sint-Bernardus volledig ondersteund werd op onze Comfort regelbare terrasdragers.

Bekijken
Terras Gullegem

Terras Gullegem

Ontdek hier de referentie in Gullegem, waar de betontegels ondersteund werden op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
KBC Bank Nv

KBC Bank Nv

Ontdek hier de referentie van het dakterras van de KBC Bank nv te Gent, waar dit terras volledig ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken
AZ Damiaan Oostende

AZ Damiaan Oostende

Ontdek hier de referentie in Oostende, voor het AZ Damiaan ziekenhuis, waar het publiekelijk terras volledig ondersteund werd op onze regelbare terrasdragers.

Bekijken

Een vraag?
Contac­teer ons

Heb je een vraag over onze producten of diensten?
Laat het ons weten, we contacteren je zo snel mogelijk.

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App