Een nieuwe evolutie in nivel­leer­sys­temen: Het CRIX-gamma

21.03.2024

Naast ons ruime aanbod van terrasdragers, bieden we nu ook een systeem aan voor de installatie van vloeren en het bekleden van wanden, en geen zomaar! Hieronder vindt u de nieuwe evolutie levelling systemen terug, genaamd het CRIX-gamma. Volledig ontworpen en geproduceerd in Wevelgem:

Zakken

Het CRIX-assortiment: Een klein verschil, groot resultaat

1. Keg

De CRIX-keg is geen gewone keg, maar één gemaakt uit hoogwaardig gerecycleerd industrieel afval. Met zijn innovatieve schuine top, maakt deze een eind aan haperingen bij tegels met verschillende hoogtes. Dit zorgt ervoor dat installateurs moeiteloos tegels kunnen plaatsen. De keg is gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor deze voor lange tijd gebruikt kan worden voor verschillende binnen wand -en vloer installaties.

Crix wedge 4

2. Clips - 4 formaten in 4 kleuren:

Het CRIX levelling gamma bestaat uit 4 verschillende formaten in 4 verschillende kleuren. Onze clips zijn beschikbaar in voegbreedtes van 1 mm, 1.5 mm, 2 mm en 3 mm.

Voordelen van het materiaal:

  • Gemak in onderscheiding;
  • Vergemakkelijkt het afbreken;
  • Geen stukjes van de clips blijven over in de voeg tussen de tegels.
Crix range

3. Handige tang:

Wat de installatie kan vergemakkelijken is het gebruik maken van onze handige CRIX-tang. Deze bevordert het plaatsen van de keg in de clips waardoor het proces vlotter kan verlopen en bevordert de stevigheid ten opzichte van de handmatige manier.

Crix knijper kleiner pwp

Het CRIX levelling systeem zal beschikbaar zijn vanaf 28 maart 2024. Dit systeem kan gebruikt worden bij tegels met een dikte tussen de 3 en de 13 mm.

Voor meer informatie over ons SOLIDOR CRIX nivelleersysteem, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren.

Wij danken u voor uw voortdurende steun en zijn er trots op te kunnen vermelden dat de productie volledig in België plaatsvindt. Samen streven we naar het verbeteren van tegelinstallaties.

Met vriendelijke groet,
SOLIDOR-team

Beurs NL

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App