Happy holi­days!

21.12.2023

We gaan er even tussenuit!
Wij nemen een pauze van 25/12/2023 tot en met 2/01/2024.

Afbeelding1

Einde­jaars­verlof SOLIDOR

Beste klant,

We hopen dat dit bericht u in goede gezondheid bereikt en dat u zich verheugt op de komende feestdagen. Met het einde van het jaar in zicht, willen we graag onze oprechte waardering uitspreken voor uw voortdurende steun en vertrouwen in onze producten.

Tijdens de feestdagen zal onze fabriek gesloten zijn van 25 december 2023 tot en met 2 januari 2024. Gedurende deze tijd zullen we geen productie- en leveringsactiviteiten uitvoeren. Ons team staat echter paraat om uw vragen en verzoeken te behandelen tot en met 22 december en vanaf 3 januari.

Voor dringende bestellingen, verzoeken wij u om deze tijdig te plaatsen zodat we kunnen garanderen dat deze bestellingen vóór onze sluitingsperiode worden verwerkt en geleverd. We begrijpen het belang van uw terrasprojecten en zullen na de vakantieperiode met hernieuwde energie en toewijding terugkeren om aan uw behoeften te voldoen.

Namens het gehele SOLIDOR-team wensen we u fijne feestdagen toe en kijken we uit naar een succesvol 2024 met u!

Met vriendelijke groet,

Het SOLIDOR-team

Ook tijdens onze afwezigheid kan je nog steeds uw terrasdragers en accessoires berekenen voor jouw project via onze online SOLIDOR calculator.

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App