Duur­zaam­heid binnen ons bedrijf

Nature gfe33d55ec 1920
Ecovadis NL

1. EcoVadis

EcoVadis evalueert het duurzaamheidsbeleid van SOLIDOR bv. Hierbij ontvingen we een bronzen medaille. In dit rapport werd de nadruk gelegd op het milieu, arbeids -& mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop binnen het bedrijf en werd dit geëvalueerd met gelijkaardige bedrijven in onze sector.

Naamloos 1

2. Het groene doel

We hechten veel belang aan een minimale impact op het milieu. Zo dragen we ons steentje bij aan het initiatief van GoForest. Met deze bijdrage helpen we dat de ontboste gebieden opnieuw herbebost worden. Op die manier ondersteunen we de lokale bevolking in hun levensonderhoud en creëren we extra werkgelegenheid.

Bekijk hier onze certificaten
Zonnepanelen

3. Hernieuwbare energie

Enkele jaren geleden werden ook zonnepanelen geplaatst op het dak van de fabriek, dit om via deze weg ook onze ecologische voetafdruk te kunnen verbeteren. Hierdoor kan onze productie draaien voor de helft op groene stroom.

Teamwork g69c825b06 1920

4. Samenwerking met scholen en beschutte werkplaats

SOLIDOR, een toonaangevende fabrikant van terrasdragers, erkent het belang van investeren in de toekomst dit met de volgende generatie. Daarom werken wij graag nauw samen met onderwijsinstellingen. Door deze samenwerking maakt dit SOLIDOR in staat om jongeren kennis te laten maken met onze regelbare terrasdragers en kunnen zij meedenken aan hoe wij onze producten in de toekomst nog beter kunnen maken.

Daarnaast werken we ook samen met de beschutte werkplaats WAAK, dit voor het inpakken van bepaalde producten uit ons gamma.

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App