Elek­tri­ci­teits­ka­bels en regel­bare terras­dra­gers, een topcombinatie

15.12.2021
DSC04803

Tuinverlichting plaatsen, ‘power’ voor je vijverpomp, stopcontacten voorzien voor je elektrisch tuingereedschap te bedienen, enzoverder. Elektriciteit in de tuin is bijna onmisbaar. Door gebruik te maken van onze regelbare terrasdragers blijven elektriciteitskabels onder je tegel- of houten balken vlot toegankelijk. Maar er zijn nog voordelen verbonden aan onze regelbare terrasdragers.

Elektriciteit plaatsen in de chape

Bij het plaatsen van een klassiek terras met verharde ondergrond, worden de elektriciteitsleidingen vooraf geplaatst in de chape. Via deze manier kunnen de kabels die van binnen vertrekken, ondergronds en onzichtbaar in je tuin worden doorgetrokken. Eens je terras volledig geplaatst is, zitten je leidingen vast in de chape en kun je er niet meer bij. Vooraf moet je hierbij dus goed nadenken. Maar het kan ook anders via ons systeem, namelijk bij het gebruik van onze regelbare dragers.

Elektriciteitsleidingen altijd toegankelijk

Via onze regelbare dragers zijn de elektriciteitsleidingen altijd toegankelijk onder je tegelterras of houten balken. Wil je snel iets aanpassen aan je leidingen of is er een herstelling nodig, via deze weg kan je er eenvoudig bij.

Bespaar tijd

Het plaatsen van een verhard terras is vaak een tijdrovende klus. Zeker wanneer je ook nog nutsvoorzieningen in de chape moet plaatsen. Een terras met regelbare dragers is sneller geplaatst. Je tegels of houten balken worden rechtstreeks op de regelbare dragers gelegd of, nog sneller, op een aluminium draagsysteem (Structusol). En je leidingen? Die worden vlot geplaatst onder je terras. Ontdek in onze handige installatie video's hoe eenvoudig het is om een terras te plaatsen. Benieuwd hoeveel terrasdragers en accessoires je nodig hebt? Bereken het met de recent ontwikkelde handige calculator.


Voor meer informatie over ons gamma kun je onze brochure downloaden. Blijf ook op de hoogte van de laatste nieuwigheden via onze Facebook pagina en onze LinkedIn-pagina van SOLIDOR.

DSC00450
DSC03091

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App