Hoog­kwa­li­ta­tieve regel­bare terras­dra­gers met ons Comfort gamma

28.09.2021
231

Sinds 1978 zijn wij actief in het spuitgieten van hoogkwalitatieve regelbare terrasdragers voor keramische- of betonnen tegels, houten plankenvloeren, kunststofplanken en metalen roosters. Niet alleen creëren onze dragers een groter draagvlak, dit om te garanderen dat de tegels minder vlug schuin gaan hangen maar bieden deze ook de ultieme modulariteit en flexbiliteit door de universele uitwisselbaarheid van al hun onderdelen. Ontdek hieronder onze mogelijkheden:

Regelbare terrasdragers: muurversie

In ons Comfortgamma bieden we naast onze PV-dragers ook ons AK-gamma aan. Deze dragers werden op de markt gelanceerd als oplossing voor de ondersteuning van tegels langs de zijkanten van je terras.
Ons AK-gamma ondersteunt net als ons PV-gamma keramische tegels, natuursteen, betontegels en houten planken. Deze regelbare dragers dienen gecombineerd te worden met onze SOLIDOR bovenplaten naar keuze.
Het Ak-gamma biedt de mogelijkheid om terrasdragers zo dicht mogelijk te plaatsen aan het einde van een terras of tegen de muur zonder dat deze kunnen worden opgemerkt.

Nieuw: Automatische hellingcorrector HA5

Onlangs werd onze automatische hellingcorrector geïntroduceerd op de markt, onder de naam HA5. Deze automatische hellingcorrector wordt gecombineerd met een SOLIDOR regelbare terrasdrager naar keuze.
Naast onze HS2 werd nu ook de HA5 ontwikkeld. Deze hellingcorrector corrigeert automatisch hellingverschillen van 0 tot 5 procent. De HA5 kan worden gemonteerd op de PV en is combineerbaar met onze verschillende accessoires.

Nieuw: Liftsol - Een funderingssysteem voor houten planken en tegels

Recentelijk werd ook ons funderingssysteem Liftsol op de markt gelanceerd. Dit funderingssysteem zorgt ervoor dat reguliere funderingswerken overbodig worden. De Liftsol bestaat uit een funderingsschroef en de LSR5/8. Deze funderingsschroef heeft een lengte van 65 cm en wordt in de grond gedraaid. Bovenop de funderingsschroef wordt de LSR5/8 aangebracht om de gewenste hoogte in te stellen en op zijn beurt wordt deze dan gecombineerd met een bovenplaat naar keuze. De vorm van onze schroef heeft heel wat voordelen zoals milieuvriendelijkheid en een snelle monteerbaarheid. Alsook hoeft er geen beton meer gebruikt te worden om deze funderingsschroef te installeren, deze kan direct in de ondergrond worden geplaatst.

Solastick: een onzichtbare bevestiging voor een terras met houten planken

Wij zitten niet stil, dit werd ook bevestigd met onze uitvinding van de Solastick. De Solastick is een kunststoffen latje dat bestaat uit versterkt polypropyleen en wordt geplaatst tussen de balk en de houten plank. Dit latje zorgt voor een onzichtbare schroefbevestiging op de onderliggende balken.
Daarnaast biedt deze uitvinding naast onzichtbaarheid nog een voordeel zoals het voorkomen van wateroverlast door optimale ventilatie omdat de planken niet onmiddellijk op de balken worden bevestigd.

Geluiddempende terrassen

Het comfortgamma bestaat niet alleen uit onze terrasdragers, maar ook uit een gamma van accessoires. In ons accessoiresgamma beschikken wij over accessoires zoals passtukken en beschermrubbers. De passtukken en de beschermrubbers zorgen voor een geluiddempende tot schokdempende en waterresistente beschermlaag.

Voor meer informatie over ons gamma kun je onze brochure downloaden. Blijf ook op de hoogte van de laatste nieuwigheden via onze Facebook pagina en onze LinkedIn-pagina van SOLIDOR

TERRASDRAGER CALCULATOR

Onze calcu­lator bere­kent voor jou hoeveel terras­dra­gers en acces­soires je nodig hebt voor jouw project.

Solidor AppSolidor App